Om scan-park​ aps

​Scan-Park ApS er et danskejet firma, der er grundlagt i 1991, som beskæftiger sig med alle opgaver inden for parkeringskontrol, overvågning og servicering af private og kommunale parkeringsanlæg. Vores kunder kan for eksempel være butikscentre, boligselskaber og virksomheder samt offentlige instanser.

Vi vil være førende inden for parkeringsservice

Vores vision er at være førende inden for parkeringsservice, og denne vision skal ikke måles på størrelse, men på opgavens udførelse i forhold til god kundeservice, stor fleksibilitet og høj troværdighed.

Vi driver vores virksomhed ud fra et civilretsligt grundlag, hvilket vil sige, at vi følger de regler, som er gældende for den almindelige ejendomsret, og som ejeren af en parkeringsplads eller et privat område er omfattet af i henhold til aftalelovens §1.

Vi fører parkeringskontrol jævnfør aftalelovens §1

Dette betyder, at det er ejeren af parkeringspladsen eller et andet private område, der bestemmer, hvilke vilkår og bestemmelser der skal gælde. Derfor kan ejeren eller administratoren frit indgå en aftale med et firma som Scan-Park med henblik på at føre kontrol med, at aftalelovens §1 bliver overholdt på området.

Scan-Parks ydelser er omfattet af almindelig dansk momspligt og øvrige skatteregler, der er gældende for private virksomheder her i landet.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan gennemgå dine ønsker og behov med henblik på at sammensætte et tilbud på en parkeringsløsning. Du kan kontakte os her, men du kan også vælge at ringe til os på telefon 70 25 25 84.